Canapea Colt Valentino 2

Sku: CP00000052
În Stoc
Adaugă in Wishlist Compară produsul
15.155,00 mdl.
Model: CP00000052
Scurte caracteristici
Descriere
Dimensiuni L*l*h: 2300 x 1470 x 630 mm

Spatiul de dormit: 2000 x 1400 mm

Colt model 2 Valentino -Extinderea coltarului are la bază mecanismul eurocarte. Fabricat pe o structura solida este surprinzator de util, iar sistemul de extensie este foarte usor de manevrat si rezistent în timp.

Cadrul este confecționat din PAL și Placaj. Picioarele din plastic sunt durabile, si ofera siguranță și stabilitate.Șezutul canapelei conține arcuri Bonell. Intre randurile de arcuri sunt puse placi din poliuretan pentru a asigura o buna rezistenta in timp. Aceste arcuri sunt acoperite cu o placă feltru cu densitatea de 1000 gr/m2, peste care este aplicat un rulou de poliuretan.

Poliuretanul are densitatea 28 kg/m3, aceasta fiind o densitate optimă, ceea ce oferă saltelei o fermitate înaltă.

Are o ladă generoasă pentru a depozita pilote, perne și lenjerii de pat. Accesul către lada pentru lenjerie este facilitat de mecanisme metalice foarte rezistente în timp;

Pernele decorative amplifică starea de relaxare și oferă susținere coloanei vertebrale. Pentru a-și menține cât mai mult timp forma inițială, pernele sunt umplute cu poliuretan mărunțit învelită într-o husă de căptușeală.

Țesătura Microvelour este o țesătură cu o textură și un aspect luxos. Este o țesătură umbrită, care tinde să schimbe nuanța în funcție de iluminare.
Materialul poate fi curățat numai cu substanțe care nu afectează tapițeria. Nu spălați și nu folosiți înălbitori. Nu expuneți la temperaturi ridicate. Se recomandă protejarea țesăturii de lumina directă a soarelui.

Culoare: La comanda, coltarul poate fi produs pe diverse tipuri de tapiterie si culori.

Poate fi comandat cu coltul pozitionat in partea dreapta a canapelei sau cu coltul in partea stanga a canapelei.
Specificaţii
Default
Tip Colt