a Topper Aloe Vera MEMORY (SAVOR), înălțimea 5 cm, husă detașabilă

În Stoc
-15%
Adaugă in Wishlist Compară produsul
2.699,00 mdl.
- 400
2.299,00 mdl.
Model: SO000002
Scurte caracteristici
Înălțime
5
Memory
da
Tip
fara arcuri
Все характеристики
Descriere

Topper Aloe Vera MEMORY Foam

Husa:
- Aloe Vera
- Detasabila, pe fermoar

Continut interior:
- MEMORY Foam 5 cm, husa detasabila.

Este mai ferm când este rece și mai moale când este cald, aceasta este una dintre proprietățile unice ale MEMORY Foam

Spuma de memorie este fabricată din poliuretan cu substanțe chimice suplimentare care adaugă nivelului său de vâscozitate, crescând astfel sensibilitatea la temperatură a spumei ceea ce o face unică și diferită de cea din spuma poliuretanică convențională.
În funcție de substanțele chimice utilizate și de compoziția sa generală, este mai ferm la temperaturi mai reci și mai moale în medii mai calde.
Spuma de memorie visco elastică cu densitate mai mare reacționează la căldura corpului, ceea ce îi permite să se modeleze pe contururile și forma unui corp cald în câteva minute.
Dacă temperatura ambiantă este mai rece în intervalul 60 - 70 grade, spuma de memorie elastică visco va fi mai fermă și va oferi mai mult sprijin produselor noastre.
Exemplul folosit adesea pentru a demonstra proprietățile sale este că o mână presată în spumă și apoi îndepărtată va lăsa o impresie clară în spumă timp de câteva secunde.

Spuma de memorie a fost inițial dezvoltată de NASA pentru a ușura presiunea forței G extreme în timpul decolării navei spațiale.
Ulterior a fost utilizat în aplicații medicale, de exemplu cu pacienții care suferă de boli de presiune sau legați la pat pentru o perioadă lungă de timp.
Spuma de memorie a fost inițial prea scumpă pentru uz general, dar în ultimii ani a devenit mai accesibilă pentru a produce și acum este disponibilă pe scară largă.

Vă mulțumim ca ati ales SAVOR!

Specificaţii
Default
Înălțime 5
Memory da
Tip fara arcuri